Според различни религии нашите души са способни да преживеят прераждане,

...
  Според различни религии нашите души са способни да преживеят
прераждане,
Коментари Харесай

Осем признака, че може би сте се преродили в този живот


 

Според разнообразни религии нашите души са способни да преживеят прераждане, което се реализира, щом се завърнат в света на смъртните. Легендите разказват знаци, по които можем да се ориентираме и да разберем дали нашата душа е претърпяла прераждане от предходен живот в този.

 

1.    Изключително силна вътрешен глас

 

Случвало ли ви се е да имате неизмеримо мощно чувство, че нещо ще се случи преди реалното му реализиране? Изпитвали ли сте това изключително присвиване в стомаха, което ви подсказва, че нещо не е по този начин, както би трябвало да е, след което то се потвърждава в реалност? Чувствате ли се свързани с хората до степен, че имате чувството, че можете да прочетете мислите им?

Ако е по този начин, то има огромна възможност душата ви към този момент да е обитавала на Земята. Притежаваната от вас вътрешен глас се изяснява с познанието за света на вашата душа, което е по-осъзнато от вашето персонално знание сега. Тя е индикация за преживяното от душата, случило се доста преди тя да се прероди още веднъж и този път във вашето тяло.

 

2.   Зачестяване на „ дежавю ” прекарванията.

 

Имали ли сте възприятието, че това, което ви се случва в избран миг, се е случвало и преди, само че не успявате да си спомните тъкмо по кое време? Понякога усещали ли сте, че вече сте минавали през това прекарване, че сте били на това място, че сте чули нещо, само че в никакъв случай да не сте успявали да посочите по кое време и по какъв начин е било?




Ако, то отново – съществува действителна опция душата ви да не е нова на този свят. Душата е същина, необвързана с време и място, което ѝ разрешава да вижда и изпитва неща, необясними за вас. Честотата на дежавю случките е знак, че душата ви е била тук преди и е била очевидец на обещано събитие.

 

 

3.   Извънредно мощна сензитивност

 

Усещате ли болката на другите, когато те биват наранени? Успявате ли да се поставите на мястото на някого другиго и да погледнете света от тяхната камбанария? Способни ли сте на откровено, надълбоко състрадание?

Ако отговорът ви е позитивен, то тогава душата ви евентуално е била тук и преди. Хората имат вяра, че в случай че се сблъсквате с толкоз мощно състрадание към другите, това ясно демонстрира предходния опит на вашата душа в сходни прекарвания, което ви разрешава да се свържете с хората на по-дълбоко равнище. Съществува вероятността душата ви да се е преродила за – да помогне на хората в отчайваща потребност.

 

 

4.   Усещането, че не принадлежите

 

Чувствате ли се самотни даже когато сте заобиколени от навалица? Случвало ли ви се е да имате мощна връзка с другите, само че тя да не е поддържана от тях? Имате ли усещането, че не принадлежите на тук и в този миг, без значение от мястото и хората?



Ако да, то душата ви ви дава знаци, че сте се преродили. Душата ви не е била основана за този свят, а за предходния, оня оттатък, за който в действителност тя копнее.


5.   Непреодолим боязън

 

Има разлика между това да се страхувате от нещо и това страхът ви да е изчерпателен и крайно сковаващ. У някои от нас е допустимо страхът да бъде дотолкоз преобладаваща емоция, че да ни пречи да мислим, да действаме и да се движим. Ако преминем граница, рискуваме да превърнем страха в част от характера си.

Според някои вярвания душата култивира боязън към това, което е предизвикало гибелта на тялото в предходния ѝ живот. В случай на удавяне в предшестващия живот, например, душата би се страхувала от водата даже единствено при нейното споменаване въпреки неналичието на спомен.

 

6.   Спомени от минал живот

Един от най-ясните знаци за изпитано прераждане на душата са спомените от минал живот. Те се появяват като мимолетни проблясъци или като ярки сънища, от които не можете да се отърсите.




Душите, които са пребивавали по тази Земя и преди, постоянно носят със себе си мемоари от предишни животи. Ние ставаме очевидци на тези мемоари в сънищата и виденията си. Ако сънищата ви са по-ярки и живи, в сравнение с бихте могли да си обясните, има шанс да надзъртате в предходен живот.

 

 

7.   Копнежът да водите дълбоки разговори

Преродените души са добри, мъдри и толерантни по природа. Те са могъщи създания, неподвластни на тривиалните тематики, които изплуват на повърхностните пластове на живота. Те се нуждаят само от дълбочина и смисленост в общуването си с другите.

Ако сте човек, незаинтересован от дребни приказки, материални въпроси и повърхностни случки, и желаете да говорите по значими тематики, то е допустимо да притежавате душа, преминала тук от различен живот.

 

8.   Нужда да се посетят непознати места

Душите, изпитали непреодолима потребност да бъдат някъде другаде, да се откъснат от всекидневието, да пътуват и да се изгубят, носят в себе си опита на минал живот.



Те не позволяват да бъдат хванати в капан, където да бъдат опитомени. Наклонността ви да посещавате далечни, непознати места разкрива сюрреалистичното преживяване на преродената душа.

 

Инфо: The daily net
Превод: Анита Кацарска

 

 

 

 

 

 

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР